Promoviranje strani

Bi radi svoje izdelke oz. storitve predstavili še na malenkost drugačen način kot le z Google Adwords oglaševanjem ali pa z optimizacijo in preizkusili še druge načine za povečanje prodaje? V tem primeru je naš portal primeren za vas, saj imamo obiskovalce, ki jih zanimajo prispevki z različnih področij, hkrati pa lahko svoj izdelek oz. svojo storitev predstavite na popolnoma drugačen način, to je s pomočjo daljšega opisa.

Sicer se je treba za takšen način oglaševanja posebej dogovoriti, saj načeloma objavljamo članke zgolj brez zunanjih povezav, le po posebnem dogovoru in tudi plačilu pa tudi z zunanjo povezavo do vaše spletne strani.  Se je pa možno dogovoriti tudi za izmenjavo in v kolikor ponudite primeren blog oz. spletno stran, kamor lahko tudi mi objavimo članek, je objava prispevka z zunanjo povezavo brezplačna. Sicer pa članki niso edini način oglaševanja, saj le – te načeloma ostanejo na prvi strani le toliko časa, dokler ga na izpodrinejo nove povezave. Možno se je namreč dogovoriti tudi za oglase na prvi strani, za oglase ob strani ali pa tudi za povsem običajen prispevek, ki je izpostavljen na prvi strani toliko časa, kot vi želite in za toliko časa, kot plačate. Prav tako je možno oglaševanje preko video materiala, pri čemer pa je video material znotraj prispevka brezplačen oz. ga ni treba dodatno plačati.

Možno je torej oglaševanje na več različnih mestih, za več informacij o različnih načinih oglaševanja pa nam pišite na wef2012@gmail.com, da vam sporočimo tudi pravila za pripravo prispevka, v kolikor se boste  odločili zanj.