Koliko denarja odšteti za okna

 

Če želite doma zamenjati svoja stara okna z novimi, potem vas zagotovo zanima tudi po kakšni ceni se nova okna prodajajo. Če bi radi imeli nova okna, potem obiščite podjetje Vranešič, ki vam na svoji spletni strani – www.okna-vranesic.si/okna/cenik-pvc-oken nudi tudi cenik PVC oken. Tako lahko na njihovi spletni strani najdete cene za različna okna. Cenik PVC oken, ki ga nudijo pri podjetju Vranešič pa je odvisen predvsem od tega kakšna okna želite imeti.

Naj vam naštejem le nekatera okna, ki jih lahko pri njih dobite.Okna vranesic logoTako je cenik PVC oken pri podjetju Vranešič sledeč in velja za okna s profilom OVLO, ki je 6 – komorni profil z 80 mm širine:
–    Enokrilno okno 120 x 120 cm, v beli barvi in 2 – slojno zasteklitvijo, s popustom le 117 €
–    Dvokrilno okno 160 x 120 cm, v beli barvi in 2 – slojno zasteklitvijo, s popustom le 175 €
–    Balkonska vrata 80 x 210 cm, v beli barvi in 2 – slojno zasteklitvijo, s popustom le 146 €
–    Enokrilno okno 100 x 100 cm, v beli barvi znotraj in rjavi zunaj ter 2 – slojno zasteklitvijo, s popustom le 117 €

To je krajši cenik PVC oken, da dobite predstavo glede cen, ki je seveda zelo odvisna od sestave okna. Seveda pa to niso edina okna, ki vam jih nudijo, ampak je le krajši cenik PVC oken. Za več informacij in cene za druga okna, pa je najboljše obiskati njihovo spletno stran ali pa jim poslati povpraševanje na njihov spletni naslov.