Navigacija

Navigacija za android vas popelje kamorkoli hočete

 

Danes lahko že vsako napravo, ki deluje na sistem Android, uporabljate kot navigacijsko napravo. Navigacija za Android je namreč precej cenejša rešitev, kot pa kupovanje še ene dodatne naprave. Poleg tega jo lahko uporabljate kjerkoli, ne le v avtomobilu. Na svoj pametni telefon ali tablico morate le prenesti aplikacijo in se brez skrbi odpravite kamorkoli. Kakovostna navigacija vas bo lažje in hitreje popeljala kamorkoli že hočete priti.

Izberite pravo aplikacijo

Na voljo je kar nekaj aplikacij, ki se med seboj precej razlikujejo. Nekatere so plačljive, druge brezplačne, pri nekaterih potrebujete povezavo s spletom, nekatere delujejo tudi brez. Katera je torej najboljša navigacija za Android? Ena najbolj priljubljenih, vendar plačljivih aplikacij, je Sygic. Ponuja namreč podrobna navodila, 3D zemljevide, vas opozarja na radarje, poišče vam parkirišča, turistične atrakcije in celo projicira sliko na vetrobransko steklo.

GNavigacija za Androidre za odličen navigacijski program, ki se odlično obnese pri krajših in daljših poteh tako po Sloveniji kot po tujini. Ne glede na to, kam se odpravljate, vam bo navigacija za Android Sygic močno olajšala pot. Z njo boste potovali z bolj mirnimi živci, saj boste vedno vedeli, kam morate zaviti, kje se je treba vključiti na drug pas ali katerim odsekom se je bolje izogniti po kakšni drugi cesti. Z njeno pomočjo med vožnjo ne boste več slabe volje zaradi napak pri navigaciji, zato boste vedno dobre volje in mirnih živcev prispeli na svoj cilj. Kmalu si sploh ne boste več znali predstavljati, da bi znali potovati brez ustrezne navigacije oziroma navigacijskega programa.

Navigacija za Android ali navigacijska naprava

Navigacija za Android ima kar nekaj prednosti, najpomembnejša pa je ravno enostavnost uporabe in cenovna dostopnost. Poleg tega pa imate navigacijo dobesedno vedno v žepu ali torbi, kamorkoli greste, kar je še dodatna prednost. Pomembno je le, da je vaš pameten telefon dovolj zmogljiv in da ima tudi zmogljivo baterijo, da bo lahko navigacijski program na njem nemoteno deloval. Če temu ni tako, pa se je bolje odločiti za samostojno navigacijsko napravo. Oboje lahko kupite na spletni strani wayteq.si, zato si čim prej oglejte ponudbo in poiščite tisto, kar vam ustreza!