jessica-geleration

Vsaj enkrat v mesecu si privoščite permanentno lakiranje nohtov

 

Praktično vsaka ženska si želi biti lepa, tako zase kot tudi za svojega partnerja. In prav je tako. Vendar pa vseeno določeni postopki vzamejo veliko časa na dan, na primer lakiranje je potrebno vsak dan in preden se odstrani star nanos in nanese enakomerno novega, traja kar nekaj časa.

Vendar pa vsem danes primanjkuje časa, zato je res super, če le obstaja kakšna bližnjica. In ta bližnjica se imenuje permanentno lakiranje nohtov. Za permanentno lakiranje nohtov je potrebno imeti permanentni lak in posebno UV lučko. Sliši se sicer enostavno, vendar pa tehnika vseeno zahteva kar nekaj znanja, da so nohti na koncu lepi. Prav tako kakšna najbolj enostavna UV lučka ne bo dobra, prav tako pa kar vsak permanentni lak ni dober, zato je vsekakor permanentno lakiranje nohtov treba zaupati kozmetičarki. Res je, da se vse lahko kupi, vendar pa je vmes toliko enih malenkosti, ki predstavljajo ločnico med dobrim in slabim izdelkom, da si je tretma veliko bolje zagotoviti pri kozmetičarki, ki svoje delo obvlada in pozna vsako malenkost.

V Ljubljani je na primer zelo znan salon Rehamed, ki se nahaja v bližini avtoceste v Šiški in je tudi zaradi dostopnosti izredno priljubljen, se pa jasno najde tudi kakšen drug ponudnik. Pazite pa vsekakor pri izbiri ponudnika, saj kljub temu, da je permanentno lakiranje nohtov enostaven postopek, imate lahko slabe izkušnje, ker obravnava ni bila pravilno izvedena. Slabih izkušenj lahko veliko preberete tudi na različnih forumih, vendar so vse posledica le slabe obravnave.