kvinoja malinca

Kje kupiti kvinojo?

 

Bi radi nekaj naredili za svoje telo in organizmu raje privoščili zdravo, lahko prehrano? Če je tako, potem je kvinoja za vas prava izbira poleg drugih zdravih živil. Mnogokrat ljudje v svoj jedilnik vnesejo razno zelenjavo in sadje, na priloge pri kosilu pa pozabijo.

Priloga kot je kvinoja je več kot idealna za prilogo, mnogi pa jo uživajo kar namesto mesa, saj je izredno bogata z beljakovinami. Glede na to, da pa ima zelo malo ogljikovih hidratov, pa je jasno, da je za prilogo namesto testenin, riža ali krompirja več kot idealna. Pa se sedaj sprašujete, kje se lahko kvinoja kupi? Trgovin, kjer se lahko kupi, res ni prav zelo veliko, če pa želite, da je kvinoja ekološko pridelana, pa imate zagotovo še bistveno manjšo izbiro. Preostanejo vam tako samo tiste trgovine, kjer se prodaja samo zdrava prehrana, ki je tudi usmerjena v ekološko pridelavo hrane.

Takih pa je zagotovo izredno malo, tako da je še najbolje, da se po nakup odpravite v kakšno spletno prodajalno kot je na primer Malinca, ki je pri nas že izredno znana in velja za trgovino z največ različno prehrano, ki jo marsikdo niti ne pozna še, kaj da bi pomislil, da dejansko sploh obstaja.
Vsekakor pa morate pričakovati, da dražja kot je kvinoja, boljša načeloma je. Seveda, ne smete pustiti, da bi manipulirali z vami v ceni in vsekakor preverite, ali je res eko kvinoja ali pa so samo ceno postavili izredno visoko.