roks arasidovo maslo

Se sprašujete, katera blagovna znamka arašidovega masla je najboljša?

 

Kljub temu, da pri nas arašidovo maslo res ni kaj dosti znano, pa vseeno obstaja kar precej različnih blagovnih znamk. Kupec, ki je končno spoznal, kaj je zanj najbolje in da arašidovo maslo nikakor ni nezdravo, kot je pri nas žal še vedno splošno znano, ima potem kar precej težav, ker ne ve, katero blagovno znamko izbrati. Različne pa niso le znamke, temveč tudi cene in v malo večji ponudbi se je kar težko znajti.

Na srečo pa ni tako zelo veliko ponudbe. Vsekakor pa lahko rečemo, da v kolikor izberete Rok’s arašidovo maslo, da zagotovo ne boste nič zgrešili. Rok’s arašidovo maslo je namreč med najbolj kvalitetnimi arašidovimi masli pri nas. Gre za slovenskega proizvajalca, ki se je izdelave lotil bolj ali manj samo zaradi poznavanja in iskanja dobrega masla in ker je želel svojo zgodbo ponuditi tudi drugim. Predvsem pa je čim bolj želel deliti arašidovo maslo Slovencem, da bi spremenili svoje mnenje o tem izdelku.

Projekt je bil podprt celo s strani Kickstarterja, torej lahko vidimo tudi iz tega razloga, da so njegovi podporniki prepoznali, kako kvalitetno je njegovo arašidovo maslo. Gre namreč za povsem naravno arašidovo maslo, ki uporablja le ekološko pridelane arašide in hkrati v maslu ne dodaja prav nobene umetne sestavine, konzervansa ipd. Zato vas ne sme presenetiti dejstvo, da se olje v kozarcu loči od masla, kar pa se povsem enostavno reši z mešanjem. Dobi se ga tudi v podjetju Malinca, kje drugje pa ga je že kar zelo težko zaslediti, saj ne želi prodajati svojega izdelka kar povsod.