Spirulina od zanesljivega prodajalca

 

spirulina malincaPri veliko spletnih trgovinah je spirulina v ponudbi, zato se poraja vprašanje, zakaj se odločiti prav za trgovino Malinca. Po mnenju francoske Agencije za prehrano, zdravstveno ekologijo ter zdravje in varnost pri delu (ANSES) bi lahko bila prehranska dopolnila s cianobakterijo spirulina povezana z določenimi neželenimi učinki, kot so prebavne motnje, alergije in v hujših primerih celo okvaro jeter. Mogoče je, da izdelki katerih dodatek je spirulina vsebujejo patogene bakterije, zato ANSES opozarja ljudi, naj bodo posebej previdni, kje kupijo prehransko dopolnilo s tem dodatkom. Omenjena spletna trgovina je dokazala, da svojim strankam ponuja vrhunske izdelke in za svoje prizadevanje bila več let zapored imenovana spletni trgovec leta, zato je dejstvo, da se to splača kupiti pri njih.

Spirulina v prahu naj bo ekološka

S spletno trgovino sodelujejo znane ambasadorke, med katerimi je najti poznavalko kulinarike z lastnim portalom, ljubiteljico zdrave prehrane, strastno veganko, športnico in še več, skratka vse druži to, da se navdušujejo nad zdravim načinom življenja. Trgovini Malinca je mogoče zaupati, da je spirulina, ki je v ponudbi, iz ekološke pridelave in bo vašemu zdravju nadvse koristila. Na voljo je modrozelena alga v obliki prahu, ki ga lahko dodate smutiju, juhici, omaki ali naravnemu soku. Cepljivka spirulina ima značilen okus, ki ne bo všeč vsem, a kljub temu vam bo vaše telo hvaležno za vnos dopolnila, ki vam bo dalo moč in zadostno količino beljakovin.

Spirulina, ki vas zagotovo zadovolji

Poleg veliko beljakovin spirulina vsebuje kalcij, kalij, magnezij in železo, zato je primerna tudi za ljudi, ki so slabokrvni. Vegani bodo brez slabe vesti in z užitkom dodajali ta dodatek svoji prehrani in tako zaužili zadostno količino rastlinskih beljakovin. Alga spirulina je primerna tudi za posameznike, ki ne prebavljajo glutena. Ena od njenih sestavin so antioksidanti, ki bodo ob rednem uživanju poskrbeli za mladosten videz. Na spletni strani trgovine bo kupec izvedel nekaj zanimivosti o algi spirulina in se poučil o tem, kakšen odmerek je priporočljiv na dan. Kupcu je na voljo 30-dnevno jamstvo za zadovoljstvo, na strani najde ogromno receptov za zdrave jedi in predloge za sorodne izdelke.