zavarovanje za hrvasko

Če ste veliko časa na Hrvaškem na morju, morate imeti urejeno zavarovanje

 

Ljudje danes živimo povsem drugačno življenje kot so ga naši predhodniki še pred na primer 100 leti nazaj. Danes v službi damo svoj maksimum, zato potrebujemo tudi popoln dopust vsaj enkrat na leto. Veliko ljudi pa si privošči kar prikolice ali pa apartmaje na Hrvaški obali, ki je lepa in hkrati zelo blizu in več kot samo primerna za vikend oddihe in tudi mesečne ali nekaj tedenske oddihe. Vendar pa nikakor ne pozabite, da nesreča nikoli ne počiva, zato si vsekakor uredite družinsko zavarovanje za Hrvaško.

Pa tu ni dovolj le modra kartica zdravstvenega zavarovanja, saj je veliko storitev, ki s to kartico niso pokrite. Pravo in najboljše zavarovanje za Hrvaško boste tako dobili le v primeru, da se odločite za Coris zavarovanje za Hrvaško, saj boste imeli pokrite vse zdravstvene storitve in to do bistveno višje vrednosti tudi, kot jo ponuja modra kartica. Če pa imate družino, pa je Coris poskrbel kar za družinsko zavarovanje za Hrvaško.

Takšno zavarovanj za Hrvaško sicer ni brezplačno, kot jo ponuja modra kartica zdravstvenega zavarovanja, ki jo dobimo z enostavno vlogo na ZZZS, vendar pa, ali je vaše zdravje res nič vredno? 100% sem, da ne mislite tako, še posebej če pogledamo, kako poceni je takšno zavarovanje za Hrvaško pri omenjenem podjetju. Za celo družino ga namreč dobite za le 43,40 € za celo leto, kar pa je vrednost enkratne poti do morja in nazaj, se strinjate z menoj, kajne, če pozabimo na nekaj malega razlike v ceni?