Ko izberete kritino, izberite še kleparstvo

 

kleparstvoOdločitev za izbiro posamezne kritine danes nikakor ni enostavna. Ponudnikov je res veliko, razlika med njimi pa je tako glede cene kot tudi glede kvalitete izredno velika. Zato je veliko odvisno od tega, koliko smo pripravljeni tvegati in koliko vložiti v varnost. Ampak tudi ko izberemo kritino, je treba izbrati kleparstvo, torej spet novi problem. Ampak, ali ste pomislili na možnost, če se odločite za kritino Gerard, vam je tudi kleparstvo Gerard povsem na voljo, saj imajo že na svoji spletni strani objavljene vse kleparje, ki so pooblaščeni. Torej imate vse na enem mestu, kupite kritino in izberete najbližje kleparstvo Gerard, ki je v vaši bližini.

Zakaj za kleparstvo izbrati ravno pooblaščenca?

Enostavno zato, da se zavarujete pred nepravilno izvedenim delom. Ta kritina namreč velja za precej posebno in je prav gotovo tisti, ki jo prvič polaga, ne bo položil pravilno, prav tako pa tudi kleparstvo ne bo opravljeno pravilno, vi boste nezadovoljni, saj so vam poškodovali ali celo uničili kritino, streho zamaka in tako dalje. Zato se to kritino res nikakor ne sme prepustiti v roke krovcu in kleparju, ki ne ve točno, zakaj se gre. Pooblaščeno kleparstvo je to ravno zaradi tega razloga, ker so seznanjeni s specifiko kritine, prav tako točno vedo, kaj morajo narediti in kako, da bo kritina pravilno položena, kleparstvo pravilno izvedeno, da bo tudi kritina zdržala vse, kar proizvajalec sicer obljublja.

Če kupite dobro kritino, naj bo tudi kleparstvo dobro

Najhujša napaka, ki jo ljudje naredijo, je, da kupijo vrhunsko kritino, pa jo potem želijo položiti sami, kleparstvo pa zaupajo sosedu, ki se v prostem času ukvarja s tem. S tem si res ne naredijo nič dobrega, samo slabo. Potem pa jasno prihaja do reklamacij, pa do slabe volje in na koncu pritožbe, da kleparstvo ni dobro opravilo svojega dela. Vendar pa ste lahko prepričani, da se lahko ugotovi tudi napaka, zato res ne naredite napake in se odločite za kleparstvo tistega proizvajalca, ki je tudi pooblaščen.