Pustni kostumi za odrasle zabave

 

pustni kostumi za odrasle Pust ni pust, če del njega niso pustni kostumi za odrasle. Pust ni pust, če ni karnevala. Obvezna spremljava pusta pa so za pust značilne slaščice, med njimi je glavna slaščica krof, a ne ameriški z luknjo v sredini, temveč slovenski krof, v sredini katerega se skriva sladka marmelada, po navadi marelična. Pustni krof je lahko tudi prelit s čokolado in napolnjen z vaniljevo kremo, vendar je klasičen krof še vedno napolnjen z marmelado. Z njimi se radi posladkajo vsi, zvečer pa je čas za pustno zabavo, da se pokurijo kalorije in se duh napolni z energijo. Za pustno zabavo so odlični pustni kostumi za odrasle na spletni strani https://bal.si/kategorija_moski-pustni-kostumi-za-odrasle.

Pustni kostumi za odrasle čarovnice

Vsi pustni kostumi za odrasle, ki so na voljo na omenjeni spletni strani, so razdeljeni v več kategorij. Od tega sta glavni dve kategoriji. Na voljo so pustni kostumi za odrasle ženske in moške. Med ženskimi pustnimi kostumi se najdejo klasični kostumi za čarovnice, klasični in prav tako zelo priljubljen ženski kostum nuna, ki je pa namenjen nekoliko bolj porednim ženskam, saj je ali zelo kratek ali ima ob straneh dolgo zarezo, tako da lahko ženska pokaže svoje lepe noge, eden od zelo priljubljenih kostumov je že dolgo Pika Nogavička, pa indijanka, hudičevka. Bolj pridne ženske se bodo odločile, da se oblečejo v angela v beli haliji z dolgimi zlatimi kodri.

Pustni kostumi za odrasle Casanove

Najdejo se pustni kostumi za odrasle moške, ki so moška različica ženskih kostumov. Tudi moški se lahko oblečejo v indijanca ali privlačnega pirata, lahko pa se za eno noč prelevijo v Casanovo ali svojo izbranko ali svoje prijatelje prestrašijo s kostumom vampirja. Slednji so navsezadnje še vedno priljubljeni, še posebej zaradi velikega števila fantazijskih knjig, ki se znajdejo na knjižnih policah marsikatere najstnice ali mlade ženske. Nekateri moški pust izkoristijo za to, da vidijo, kako se počutijo ženske v petah, minici in z ličili. Zakaj pa ne bi izkoristili pusta in poizkusili videti, kako je biti ženska. Na spletni strani se najdejo pustne lasulje in vsi drugi dodatki, ki jih posameznik potrebuje za masko.