Odlični škornji za motor

 

motoristični škornjiMotoristični škornji so poleg ostale opreme za motor izjemno pomembni, saj vplivajo ne samo na počutje motorista med vožnjo, temveč tudi na njegovo varnost motorista v prometu. V današnjem prispevku vam bomo zaupali, kaj je pri taki vrsti obutve še posebej pomembno in zakaj. Obenem vas bomo povabili v spletno trgovino, kjer si boste lahko v miru ogledali eno od najboljših ponudb škornjev ter ostale opreme za vse ljubitelje motociklizma pri nas.

Najboljši materiali in dvojna izdelava

V prvi vrsti je morda najpomembneje, da so motoristični škornji izdelani iz najboljše vrste materiala. Priporočamo tudi, da si dvojne izdelave. To pomeni, da je njihova podloga izdelana na lepljeni način, zgornje usnje pa je obrnjeno navzven in zašito.

Škornji za motoriste morajo biti prav tako primerno zračni in trpežni. Najbolje je, če so izdelani iz vodoodbojnega usnja s podplatom, ki je narejen iz vulkanizirane surove gume z vgrajeno termoizolacijsko plastjo. Ta čevelj naredi še bolj prožen.

Zadrga in jezik naj bosta zaprta ter tako vrhunsko zaščitena pred vdorom vode ali česa podobnega. Nad vrhu nad vezalkami je lahko pašček. Na ta način bodo vezalke primerno pokrite in ne bodo plapolale. Svetujemo vam, da si škornje, ko jih boste obuli prvič, zavežete z vezalkami, da se bodo lepo prilegali nogam. Ko pa jih boste obuvali kasneje, pa jih lahko obuvate in sezuvate kar z zadrgo.

Čeprav so ponavadi najbolj vrhunski motoristični škornji na prvi pogled zelo robustni, pa, ko jih imamo obute, kaj hitro vidimo, da so v resnici zelo prožni. To je tudi ena od njihovih glavnih karakteristik. Taki škornji niso narejeni samo za motor, ampak so primerni tudi za razne sprehode ali kaj podobnega.

Kje lahko najdete vrhunske škornje za motor?

Prav take škornje, ki smo vam jih ravnokar opisali, pa lahko najdete v spletni trgovini Yogi. Nakup na tem mestu vas bo zagotovo razveselil, saj boste želene čevlje lahko naročili kar od doma in na isto mesto vam jih bodo tudi dostavili. Rok dostave je kratek, tako da bodo vrhunski motoristični škornji na vaših nogah že po samo nekaj dnevih po naročilu. Pokažite jih še drugim ljubiteljem motociklizma. Morda jih tudi oni potrebujejo in bodo z vašo pomočjo prišli do ideje, kje lahko kupijo primerne škornje za svoj hobi.