Odvetniška pisarna v Ljubljani za zadeve z različnih pravnih področij

 

odvetniška pisarna v LjubljaniOdvetniška pisarna v Ljubljani rešuje pravne zadeve s številnih področij, od civilnega, gospodarskega in delovnega prava, kaznivih dejanj in prekrškov, zadev s področja človekovih pravic, ustavnih pritožb in pritožb na Evropsko sodišče za človekove pravice do najrazličnejših pogodb. Več o storitvah znotraj posameznih pravnih področij lahko preberete na zelo informativni spletni strani https://www.op-petek.si/. Praviloma vsaka odvetniška pisarna v Ljubljani združuje pravne strokovnjake, ki so specializirani za različna pravna področja, na primer odvetnike za dedovanje, odvetnike za gospodarsko pravo, odvetnike za delovno pravo, odvetnike za kazensko pravo in številne druge pravne strokovnjake.

Odvetniška pisarna v Ljubljani s klicnim centrom

Povprečno vsaka Ljubljanska odvetniška pisarna ima klicni center, ki je na voljo za kratka vprašanja s pravnega področja, kjer so na voljo pravni strokovnjaki, ki izvajajo hitre in učinkovite pravne nasvete in je namenjen tako za kratke pravne informacije kot tudi za reševanje pravnih problemov. Stranka, ki pokliče v omenjeni klicni center, plača pravno storitev po obračunani minuti pogovora in za toliko minut pogovora, kot jih porabi, plača pa se to pravno storitev prek telefonskega operaterja. Če mora pravni strokovnjak dodatno naštudirati pravno zadevo, to opravi zunaj časa telefonskega pogovora, potem pa stranko, ki je poklicala v klicni center, seznani z rešitvijo pravne zadeve.

Odvetniška pisarna v Ljubljani v sodelovanju s tujimi odvetniki

Če odvetniška pisarna v Ljubljani sodeluje s številnimi odvetniškimi pisarnami v tujini, in sicer s pisarnami v Italiji, Avstriji, Srbiji, Makedoniji, Bolgariji, Romuniji, Slovaški, na Madžarskem, Hrvaškem, Cipru in Poljskem, je to še toliko bolje. Namreč pravo se med državami razlikuje, zato je pomembno, da imajo odvetniki iz pisarne v Ljubljani pri reševanju pravnih zadev z mednarodno razsežnostjo stike z odvetniki iz tujine. S tem namenom je odvetniška pisarna v Ljubljani včlanjena tudi v nekatere mednarodne pravne organizacije in združenja. Vse to jim omogoča, da so pri zastopanju interesov svojih strank še močnejši, še odločnejši in še prepričljivejši.