Tolmačenje oziroma prevajanje govorjene besede

 

tolmačenjePotrebujete tolmačenje oziroma ustno prevajanje? V prevajalskem podjetju Poliglot je na voljo kakovostno tolmačenje, ki ga izvajajo izkušeni strokovnjaki. Omenjeno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju prevajanja ponuja celovite jezikovne storitve. Njihova osrednja storitev je prevajanje in so specializirani za sodno overjene prevode, izvajajo tudi lektoriranje in tolmačenje v vseh oblikah. Njihova ponudba raznovrstnih jezikovnih storitev vključuje več kot 30 jezikov. Podjetje vas pričakuje v pisarni v središču Ljubljane, kjer je sedež podjetja, lahko pa se zglasite tudi v njihovi poslovni enoti v Mariboru. Za naročilo jezikovnih storitev ali morebitna vprašanja jih lahko kontaktirate telefonsko ali po elektronski pošti.

Tolmačenje pri Poliglotu

V omenjenem podjetju tolmačenje izvajajo izkušeni strokovnjaki, ki jih odlikuje izjemno znanje jezika, kar je nujno potrebno za njihovo kvalitetno delo. Na voljo so za različne jezikovne kombinacije in za mnoga strokovna področja: medicino, pravo, gradbeništvo, strojništvo, turizem, leposlovje, arhitekturo, ekonomijo, finance, javna naročila, menedžment, trženje in oglaševanje, šport in drugo. Tolmačenje izvajajo na različne načine, od simultanega in konsekutivnega, ki sta najpogostejša načina, do telefonskega in šepetanega. Delo opravljajo na različnih dogodkih: na poslovnih sestankih, seminarjih, tiskovnih konferencah, protokolarnih dogodkih, simpozijih, pogajanjih, mednarodnih srečanjih, predavanjih in še bi lahko naštevali. Pri omenjenem podjetju so na voljo sodni tolmači za različne jezike: za angleščino, nemščino, italijanščino, španščino in mnoge slovanske jezike. Kot prvi v Sloveniji pa imajo na voljo tudi specialiste za različne športe, od nogometa, košarke, rokometa, odbojke do tenisa in smučanja. Njihovi športni strokovnjaki izvajajo tolmačenje tudi na mednarodnih športnih tekmah po vsem svetu.

Zakaj za tolmačenje izbrati Poliglot?

Omenjeno podjetje zagotavlja kakovostne in strokovne storitve, ki jih izvajajo prevajalci s številnimi izkušnjami. Tolmačenje visoke kakovosti je na voljo po dostopni ceni. Omenjeno podjetje odlikuje zelo hitra odzivnost, do naročnikov pa so tudi zelo prilagodljivi. V okviru ponudbe jezikovnih storitev zagotavljajo ažurnost, strokovnost in točnost ter vas, potencialni naročniki, nagovarjajo, da se o tem prepričate.