Vsaka boljša nadzorna kamera pošlje obvestilo

 

nadzorna kameraČe se boste odločili, da imate dovolj nestrpnosti in nervoze, ker ne veste, kaj se pri vas doma dogaja, ko vas ni doma, imate pa doma vrednejše predmete, potem je skrajni čas, da se odločite za nakup nadzorne kamere. Tu edino pazite, da boste kupili ustrezno, notranja nadzorna kamera je za notranje prostore, zunanja za zunaj. Prav tako se raje odločite za malenkost boljšo, ki bo v primeru gibanja v prostoru to gibanje shranila ter ustvarjen posnetek kot obvestilo poslala lastniku na pametni mobilni telefon. Tako bo lastnik takoj vedel, če je prišlo do gibanja, ne pa da bo cele dneve spremljal dogajanje v prostoru, kar je seveda čisti nesmisel. Če ne drugje, se dobi takšna nadzorna kamera v A1 podjetju, ki je začelo ponujati dodatno storitev Smart Home, ki je v celoti namenjena varovanju doma oz. drugih poslovnih prostorov.

Nadzorna kamera A1 podjetja

Ta nadzorna kamera, ki se jo dobi pri omenjenem podjetju, spada med boljše, ki so trenutno na trgu. Sicer nima baterij, ampak deluje na elektriko, ki jo je treba pripeljati do kamere, je pa to wifi nadzorna kamera, torej ne rabite kabla še za internet. Zorni kot kamere je 115°, podatki pa so HD, na voljo pa je tudi nočni način snemanja dogajanja, prav tako pa ima tudi zasebni način, ki se ga uporablja takrat, ko ste doma, če imate slučajno pomisleke, da operater tudi lahko vidi vse posnetke dogajanja doma. Vendar nikakor ne pozabite, vlomilci so lahko na delu tudi takrat, ko ste vi doma, lahko so celo za vašim hrbtom, le da se takrat poslužujejo kraje torbic, denarnic, telefon on podobnih manjših predmetov. Nekateri vlomilci so danes tako predrzni in hkrati obupani, da praktično ne poznajo nobenih meja.

Pred nakupom dobro preverite lastnosti

Nadzorna kamera omenjenega prodajalca je le en primer, vsekakor pa niso opisane vse lastnosti, na katere natančno poglejte pred nakupom. V kolikor nimate dovolj znanja, pa se je vsekakor najbolje dobro pozanimati pri ustreznem prodajalcu pred nakupom.